როგორ მოვამზადოთ რბილი მწვადი

2132
Meat shish kebab with mushrooms and spices.Traditional Russian shashlik.Long banner

მალე გაზაფხული მოდის, ამიტომაც დორა მწვადის სწორად შეწვა ისწავლოთ. რა ჯობია რბილ და წვნიან ხორცს?

როგორ მოვამზადოთ წვნიანი მწვადი

დღეს ჩვენი რედაქცია შემოგთავაზებთ საოცარ რეცეპტს, რომლის დახმარებითაც თქვენი მწვადი გამოვა განუმეორებელი. თუ ყველაფერს ჩვენი მითითებების მიხედვით გააკეთებს, ყველაფერი გამოგივათ.

1.მარინადში არსებული ხორცი აუცილებლად უნდა მოტავსდეს შუშის ან უჟანგავი მეტალისგან დამზადებულ ჭურჭელში.

2.მარინადში არ შეიძლებ ხორცის დიდხან გაჩერება, ოქრს შუალედი 2 დან 3 საათამდეა.

3. 1 კილოგრამ ხორცზე იხარჯება დაახლოებით 1 ჩაის კოვზი მარილი, ხოლო აუცილეელია, რომ ხორცი შეწვამდე დამარილდეს.

4.რათა ხორცი თანაბრად და კარგად შეიწვას, ეცადეთ ცხიმიანი ნაწილები შამფურზე სხვადასხვა მხრიდან მოახვედროთ. არ დაგავიწყდეთ შამფურის ყოველ 20 წამში გადმობრუნება.