ინგრედიენტები
- წყალი 2ლ
- შაქარი 1,5 სუფრის კოვზი
- მარილი 1,5-2 სუფრის კოვზი
- დაფნის ფოთოლი 2-3 ცალი
- ბულგარული წიწაკა 1კგ
მომზადება
1.გარეცხეთ წიწაკა.
2.ამოასუფთავეთ წიწაკა. მოათავსეთ ღრმა ქვაბში და მოასხით ცხელი წყალი.
3.ქილები გაასტერილეთ და ამოავსეთ წიწაკით.
4.მოვამზადოთ მარინადი. წყალს დაუმატეთ წიწაკა, დაფნის ფოთოლი, მარილი და შაქარი. აადუღეთ მასა და ჩაასხით ქილებში.
5.ბოოლოს დაუმატეთ ძმარი. დააფარეთ თავსაფარი, ამოაბრუნეთ და შეინახეთ თბილად.
გემრიელად მიირთვით!