დრიანიკები უკრაინული სამზარეულოს ნამდვილი მშვენებაა.
ინგრედიენტები
- 1კგ კარტოფილი
- 1-2 სუფრის კოვზი არაჟანი
- 2 ხახვი
- 2 კვერცხი
- 1,5 სუფრის კოვზი სახამებელი
- მარილი და წიწაკა გემოვნებით
- მცენარეული ზეთი
მომზადება
1.მესამედი კარტოფილი მოხარშეთ. დარჩენილი გახეხეთ.
2.გახეხილი კარტოფილი გაწურეთ.
3.დაუმატეთ გახეხილი ხახვო, მარილი და წიწაკა.
4.კვერცხის ცილა დაგული განაცალკევეთ. ათქვიფეთ ცილა და გული ცალ-ცალკე.
5.გახეხილი კარტოფილი დაუმატეთ პიურეს სახამებელტან, არაჟანთან და ათქვეფილ კვერცხთან ერთად.
6.კარგად მოზილეთ კარტოფილის ცომი. მიეცით მრგვალი ფორმა და შეწვით ზეთში.
7.შიგთავსად შეგიძლიათ გამოიყენოთ თქვენთვის სასურველი პროდუქტები.
8.გემრიელად მიირთვით!