რატომ არ ვაცხობ მე პურს სახლის პირობებში

800

სახლში გამომცხვარ თეთრ პურს ჯანსაღი კვების მომხრეები უკვე დიდი ხანია ეჭვის თვალით უყურებენ.

სახლში გამომცხვარი თეთრი პური

ჯერ კიდევ მაშინ, როცა მაღაზიები არ არსებობდა, დიასახლისები სახლში აცხობდნენ პურს, ეს მათი დღის განუყოფელი ნაწილი იყოს. ეს რეცეპტი ხელიდან ხელში გადადიოდა და დროის გამოცდას გაუძლო.

დიასახლისების უმეტესობა დღესაც აცხობს პურს სახლში.

ინტერნეტში უამრავ რეცეპტს და მომზადების ხერხს შეხვდებით.

მაგრამ უმრავლესობის რჩევით, თეთრი პური უნდა მივიღოთ ძალიან ცოტა ან უმჯობესია საერთოდ უარი ვთქვათ მასზე.

სახლში გამომცხვარი პური, რათქმაუნდა კარგია, მაგამ თუ თქვენ სწორად იკვებებით და არ მიირთმევთ დიდი რაოდენობით პურს, ღირს თუ არა მისი მომზადება?

პურისთვის არც თუ ისე ცოტა ინგრედიენტია საჭირო, არც ისე იაფი გამოდის მისი სახლში გამოცხობა.

პურის ყოველდღიურ რაციონში ჩასმაც არ არის პრობლემა. უბრალოდ კარგად უნდა გაეცნოთ მაში შემავალ ინგრედიენტებს. თუ პურის ფარეშე ვერ ცოცხლობთ, მაშინ უმჯობესია შავი პური მიირთვათ. თუ თეთრ პურს ყოველდღიურობიდან ამოიღებთ, თქვენი ორგანიზმი მადლობას გადაგიხდით.

აი ასეთი პურის გამოცხობა სახლის პირობებში მარტივად შეიძლება.

ახალგაზრდა დიასახლისებს უმეტეს წილად ეზარებათ სახლში პურის ცხობა.

თუ კერძების მზადება არ გიყვართ, მაშინ უბრალოდ მაღაზიაში შეიძინეთ პური.

გემრიელად მიირთვით!