მოხარშული ვერმიშელი ტაფაზე – სტუდენტების საყვარელი რეცეპტი

1530

ყველა სტუდენტმა იცის ეს საოცარი რეცეპტი. მის მომზადება უმარტივესად და უსწრაფესად შეიძლება.

ინგრედიენტები

  • ვერმიშელი
  • მცენარეული ზეთი
  • მარილი და წიწაკა
  • მწვანილი
  • ცხელი წყალი

მომზადება

1.გააცხელეთ ზეთიანი ტაფა და მასზე მოათავსეთ ვერმიშელის ნაწილი. თავიდან ვერმიშელი გათეთრდება, შემდეგ მიიღებს მუქ ფერს.

2.დაუმატეთ დარჩენილი ვერმიშელი (ის უნდა გათეთრდეს, არ გამუქდება).

3.ტაფაზე დაასხით ცხელი წყალი.

4.დაელოდეთ წყლის ადუღებას. შეგიძლიათ მოაყაროთ მწვანილი.

5.როცა წყალი თითქმის ამოშრება მოურიეთ, დააფარეთ თავსაფარი და დაელოდეთ.

6.გემრიელად მიირთვით!

ეს მართლაც გენიალური იდეაა, რომელიც უმარტივესად მზადდება. როცა სტუდენტი ხარ და დრო არ გაქვს, ეს რეცეპტი საუკეთესო გამოსავალია.

ვერმიშელის შეცვლა ბრინჯის ლაფშით შეგიძლიათ. სოიოს სოუსიც ძალიან უხდება ამ კერძს.