კერძები, რომლებსაც ხშირად არასწორად ვამზადებთ

642

რათა შეფის მომზადებული კერძი სრულად და სწორად შევაფასოთ, აუცილებელია ის სწორად მივირთვათ.

დღეს ჩვენ შემოგთავაზებთ სტატიას, რომელიც თქვენს შეცდომებს უმალვე გამოასწორებს!

როგორ მივირთვათ სწორად!

1.ყველი ფეტა

სანამ მას დავაგემოვნებთ, აუცილებელია გავრეცხოთ ცივი წყლით. რატომ? ამ მეთოდის დახმარებით, თქვენ ყველს მოაშორებთ ზედმეტ მარილს.

2.ბეკონი.

თუ თქვენ ბ ეკონს ტაფაზე წვავთ, ეს უკვე შეცდომაა. მთავარი ისაა, რომ ბეკონის ამ მეთოდით მზადებისას ის არათანაბრად იწვება. მე ბეკონს ყველთვის ღუმელში ვამზადებ.

3.სტეიკი

სანამ სტეიკს დააგემოვნებთ, აუცილებლად გააგრილეთ და დაასვენეთ ის. ეს შეიძლება უცნაურად მოგეჩვენოთ, მაგრამ აუცილებლად სცადეთ!

4.ტარტილი

ამ დაგემოვნებამდე, აუცილებელია ისი მოვათავსოთ ტაფაზე, რათა გაცხელდეს და ამოფუვდეს.

5.ჰამბურგერი

აქ ბევრი წვრილმანია გასათვალისწინებელი. მაიონეზი აუცილებლად წაუვსით ქვემოთა ფუნთუშას, ამ მეთოდის მეშვეობით თქვენ მიიღებთ საოცარ გემოს.

6.კარტოფილი

ქვაბში ჩაასხით ცივი წყალი, მოათავსეთ კარტოფილი და შემდეგ დადგით ცეცხლზე. ასე კარტოფილი გახურდება თანარად.

7.ვაშლი

თუ თქვენ ამ ხილს გათლით, მაშინ უამრავ ვიტამინს და მინერალს დაკარგავთ. რადგან სეორედაც, რომ ვაშლის ქერქი შეიცავს სასარგებლო ნივთიერებებს.

8.მარილი და შაქარი

ბევრს გონია, რომ ტკბილი კერძების მომზადებისას მარილი სულაც არ არის საჭირო. ტკბილი ფაფის მომზადებისას, ჯერ დაუმატეთ მარილი და შემდეგ დაატკბეთ შაქრით.

9.პიცა “პეპერონი”

რესტორნებში შეიძლება უბრალო ძეხვით მომზადებული პიცა მოგართვან პეპერონის შეკვეთის შემთქვევაში.

აუცილებლად მოამზადეთ სახლში!

გემრიელად მიირთვით!