ბებიის ჭინჭრის სალათი-გულსისხძარღვთა დაავადებების მკურნალი

902

გაზაფხული, ავიტამინოზი… გეცნობათ? არადა პირველი მწვანილის გამოჩენისთანავე შეგიძლიათ უშველოთ თქვენს ჯანმრთელობას. ბებია ძალიან ხშირად ამზადებდა ჭინჭრის სალათს. იკრიბებოდნენ მეზობლები და სიამოვნებით მიირთმევდნენ.

მოკრიფეთ მცენარე, გარეცხეთ და დაასხით ცხელი წყალი. 1 წუთი გააჩერეთ, გადაიტანეთ ცივ წყალში. დაალაგეთ თუშფალანგზე და დალოდეთ გაშრობას.

ინგრედიენტები

  • 60გ ჭინჭარი
  • 1 ვაშლი
  • 35-50გ ნიგოზი
  • 2 სუფრის კოვზი მცენარეული ზეთი
  • ლიმონის წვენი

მომზადება

1.დაასხით ცხელი წყალი მცენარეს.

2.დაჭერით ვაშლი.

3.ნიგოზი ჯერ დაჭერით და შემდეგ დააქუცმაცეს.

4.ყველა ინგერდიენტი შეაერთეთ, მოასხით ზეთი და ლიმონის წვენი.

სურვილისამებრ შეგიძლიათ დაუმატოთ მწვანილი, ნიორი ან კვერცხი.

გემრიელად მიირთვით!