ბადრიჯნის რაგუ ბოსტნეულით – ეს ვიტამინების ულევი დოზაა, მას ხშირად ვიყენებ ხორცის გარნირად.
ინგრედიენტები
- 3 საშუალო ბადრიჯანი
- 2 ხახვი
- 1 სტაფილო
- 4 კბილი ნიორი
- 2 სუფრის კოვზი პომიდვრის პასტა
- მარილი და წიწაკა
- მცენარეული ზეთი
მომზადება
1.დაჭერით ბადრიჯანი მრგვლაად.
2.მოაყარეთ მარილი და დაელოდეთ 1 საათი.
3.გახეხეთ სტაფილო, დაჭერით ნიორი და ხახვი.
4.შეწვამდე გაწურეთ ბადრიჯანი.
5.შეწვით ცხიმიან ტაფაზე ბადრიჯანი.
6.მზა ბადრიჯანი მოათავსეთ ჯამში.
7.სტაფიოლო და ხახვი მოთუშეთ. დაუმატეთ პომიდვრის პასტა, მარილი, წიწაკა და შეწვით 5 წუთი.
8.ფენა-ფენა ააწყეთ კერძი.
9.ქვაბი მოათავსეთ ცეცხლზე 30-40 წუთი.
10.უგემრიელესი გამოდის!
გემრიელად მიირთვით!