ბადრიჯნის ორიგინალური ხემსი

948

ბადრიჯნის რაგუ ბოსტნეულით – ეს ვიტამინების ულევი დოზაა, მას ხშირად ვიყენებ ხორცის გარნირად.

ინგრედიენტები

  • 3 საშუალო ბადრიჯანი
  • 2 ხახვი
  • 1 სტაფილო
  • 4 კბილი ნიორი
  • 2 სუფრის კოვზი პომიდვრის პასტა
  • მარილი და წიწაკა
  • მცენარეული ზეთი

მომზადება

1.დაჭერით ბადრიჯანი მრგვლაად.

2.მოაყარეთ მარილი და დაელოდეთ 1 საათი.

3.გახეხეთ სტაფილო, დაჭერით ნიორი და ხახვი.

4.შეწვამდე გაწურეთ ბადრიჯანი.

5.შეწვით ცხიმიან ტაფაზე ბადრიჯანი.

6.მზა ბადრიჯანი მოათავსეთ ჯამში.

7.სტაფიოლო და ხახვი მოთუშეთ. დაუმატეთ პომიდვრის პასტა, მარილი, წიწაკა და შეწვით 5 წუთი.

8.ფენა-ფენა ააწყეთ კერძი.

9.ქვაბი მოათავსეთ ცეცხლზე 30-40 წუთი.

10.უგემრიელესი გამოდის!

გემრიელად მიირთვით!