ბადრიჯნის რაგუ ბოსტნეულით – ეს ვიტამინების ულევი დოზაა, მას ხშირად ვიყენებ ხორცის გარნირად.

ინგრედიენტები
- 3 საშუალო ბადრიჯანი
- 2 ხახვი
- 1 სტაფილო
- 4 კბილი ნიორი
- 2 სუფრის კოვზი პომიდვრის პასტა
- მარილი და წიწაკა
- მცენარეული ზეთი
მომზადება
1.დაჭერით ბადრიჯანი მრგვლაად.
2.მოაყარეთ მარილი და დაელოდეთ 1 საათი.

3.გახეხეთ სტაფილო, დაჭერით ნიორი და ხახვი.
4.შეწვამდე გაწურეთ ბადრიჯანი.
5.შეწვით ცხიმიან ტაფაზე ბადრიჯანი.

6.მზა ბადრიჯანი მოათავსეთ ჯამში.
7.სტაფიოლო და ხახვი მოთუშეთ. დაუმატეთ პომიდვრის პასტა, მარილი, წიწაკა და შეწვით 5 წუთი.

8.ფენა-ფენა ააწყეთ კერძი.

9.ქვაბი მოათავსეთ ცეცხლზე 30-40 წუთი.

10.უგემრიელესი გამოდის!

გემრიელად მიირთვით!









