ატმისგან და ყველისგან მომზადებული ორიგინალური და უგემრიელესი სალათი – ამის შემდეგ რესტორნის მზარეულები ნამდვილად დაისვენებენ

1429

ატმისგან მომზადებული სალათი – უგემრიელესი და სურნელოვან. ასევე დაუმატეთ ცოტაოდენი ყველი. ამ კერძის მომზადება ნამდვილად ღირს.

სხვათა შორის, ამ სალათში კომბინირებულად იგრძნობთ ტკბილ, მჟავე და მარილიან ინგრედიენტებს. მხოლოდ კულინარიული სკოლის კურსდამთავრებულებს არ შეუძლიათ პოპულარული გემოების გაერთიანება. შემიძლიათ ამის მომზადება ისწავლოთ და თქვენს მაგიდაზე ნამდვილი ევროპული კერძი აღმოჩნდება.

აიღეთ შედარებით მაგარი ატამი, უნდა შეწვათ და ამის დროს, არ უნდა დაიშალოს. ყველი შეიძლება იყოს თხის ან სხვა რბილი ყველი, მაგალითად ფეტა. ამ შემთხვევაში, თქვენ უნდა დაამატოთ მარილი გასახდელი. ჩვენ შეგიძლიათ გამოიყენოთ მდოგვი, რაც ტკბილ გემოს შედარებით გაანეიტრალებს.

მასალები:

  • ატამი – 3 ცალი.
  • ყველი – 100 გ
  • რუკოლა – 1 კონა
  • კაკალი – 20 გ
  • ზეითუნის ზეთი – 2 ს.კ.
  • თაფლი 1 ს.კ.
  • მდოგვი – 1 ს.კ.

მომზადება:

1. გარეცხილი ატამი გაჭერით შუაზე, ამოიღეთ კურკა. დააწყვეთ გრილზე და შებრაწეთ.

2. ერთმანეთს შეურიეთ მდოგვი, ზეთი და თაფლი.

3. გარეცხეთ რუკოლა, გაამშრალეთ და დააწყეთ თეფშზე. შეურიეთ ატამი, დაუმატეთ მომზადებული ინგრედიენტები.

ნახეთ ვიდეო.

ეს კერძი ნებისმიერ სეზონზე იდეალურია. გაგრძნობინებთ ისეთ გემოებს, რომლებსაც აქამდე ერთად ვერ წარმოიდგენდით. გაუზიარეთ რეცეპტი მეგობრებს.