ესეიგი, გვაქვს ხორცი, მჟავე კომბოსტო და შავი ქლიავი. არომატის გასაძლიერებლად შეგვიძლია დაუმატოთ მოთუშული სოკო. თეთრი კარგიგადაწყვეტილებაა, მაგრამ გამოდგება ნებისმიერი. მათი მომზადება მარტივია: მოასხით ცხელი წყალი 5-7 წუთი. ამის შემდეგ გადაასხით წყალი, ხოლო სოკო დაჭერით წვრილად.
ინგრედიენტები
- ღორის კისერი 700გ
 - მწნილი კომბოსტო 200გ
 - ხახვი 1 ცალი
 - შავი ქლიავი 7 ცალი
 - მშრალი სოკო გემოვნებით
 - კვერცხი 2 ცალი
 - მარილი და წიწაკა გემოვნებით
 - საფანელი 3 სუფრი სკოვზი
 
მომზადება
1.კისერი დაჭერით თხლად და ორივე მხრიდან დაბეგვეთ. მოაყარეთ მარილი და წიწაკა.

2.წვრილად დაჭერით ხახვი, მოთუშეთ ზეთში. 1 წუთის შემდეგ დაუმატეთ კომბოსტო და მომზადებული სოკო. მოთუშეთ 10 წუთი.

3.დაჭერილ ხორცზე მოათავსეთ 1 სუფრისკოვზი შიგთავსი. დაახვიეთ რულეტისებურად.

4.ამოავლეთ საფანელში, კვერცხში და ისევ საფანელში.

5.შეწვით ყველა მხირდან ცხელ ტაფაზე.

გემრიელად მიირთვით!
            








