უგემრიელესი მწვადი მარინადის გარეშე – ჩვენს ეს შევძელით!

717

მწვადი მარინადის გარშე ჩემი აზრით მშვენიერია. ზოგი თვლის, რომ ნამდვილი მწვადი დამარინადების გარეშე ვერ იარსებებს. დღეს ჩვენ საპირისპიროს დამტკიცება გვინდა და ვიცი რო გამოგვივა.

დამარინდებას ძალინ დიდი დრო უნდა, შესაბამისად პიკნიკამდე 1 დღით ადრე უნდა მოამზადოთ ხორცი. მოულოდნელად მიყვარს გადაწყვეტილების მიღება, ამიტომაც არ მაქვს დრო წინასწარ მოვამზადო ინგრედიენტები.

მწვადი მარინადის გარეშე

ინგრედიენტები

  • 1კგ ღორის ხორცი
  • 1კგ საქონლის ხორცი
  • 0,5კგ ლორი
  • 3-5 ხახვი
  • 0,5 სუფრის კოვზი ზეითუნის ზეთი
  • მარილი, პაპრიკა და ბაზილიკი

1.დაჭერით ლორი, დაბეგვეთ ხორცი. კარგად წაუსვით სანელებლები და ზეთი, მოაყარეთ მარილი.

2.თააპირველად უნდა იყოს ღორის ხორცის ფენა, შემდეგ საქონლის და ბოლოს კი ლორის.

3.თქვენ უნდა მიიღოთ ფირფიტის მსგავსი ხორცი. დაახვიეთ რულეტისებურად. დაჭერით თანაბრად.

4.ახლა კი მოვამზადოთ ხახვის წვენი. ამისათვის დააქუცმაცეთ ხახვი ბლენდერით. მიღებული წვენი მოასხით ხორცს. არ გადააჭარბით წვენის რაოდენობა.

5.შამფურზე ააცვით ხორცი და დაიწყეთ მომზადება.

სანელებლები გამოიყენეთ თქვენი გემოვნებით. ხახვი შეგიძლიათ ჩაანაცვლოთ ლიმონით.

გემრიელად მიირთვით!