სუპ-პიურეს არასაინტერესო კერძად აღქმა დაუშვებელია. მისი ტექსტურის და შემადგენლობის მეშვეობით უამრავი კერძის შექმნა შიძლება.
სუპი გამოდის ნაზი და ძალიან არომატული. ჩემს ოჯახის წევრებს ძალიან მოსწონთ.
ინგრედიენტები
- 6 ცალი სტაფილო
 - 1 ხახვი
 - 1 მწვანე ხახვი
 - ჯანჯაფილი
 - 3 კბილი ნიორი
 - 1 ვაშლი
 - 1,5მლ ბოსტნეულის ბულიონი ან წყალი
 - 30მლ ზეითუნის ზეთი
 
მომზადება
- გაასუფთავეთ ვაშლი და სტაფილო, დაჭერით საშუალო ნაჭრებად.
 - გაასუფთავეთ ხახვი, ჯანჯაფილი და ნიორი, დაჭერით პატარა ნაჭრებად.
 - ტაფაზე დაასხით ზეითუნის ზეთი და მოათავსეთ ხახვი. მოთუშეთ, დაუმატეთ ნიორი და ჯანჯაფილი. მოთუშეთ ბოსტნეული 3 წუთის განმავლობაში.
 - ბოსტნეულის მოთუშვიესას ბულიონი მოათავსეთ ქვაბით ცეცხლზე და წამოადუღეთ. შემდეგ დაუმატეთ მოთუშული ბოსტნეული და ხარშეთ 2 წუთი.
 - მითითებული დროის გასვლის შემდეგ, დაუმატეთ სტაფილო და ვაშლი, მოხარშეთ ბოსტნეულის დარბილებამდე.
 - მზა სუპიდან გადმოასხით ბულიონის ნაწილი და აქციეთ პიურედ. შეგიძლიათ ბულიონის წყლით აკონტროლოთ კერძის სისქე.
 - მზა სუპი წამოადუღეთ. მზად არის!
 
გემრიელად მიირთვით!
            






