გამომცხვარი ბადრიჯნის გარმონი ფარშით. გემრიელი და ძალიან ლამაზი

85

გამომცხვარი კერძი ყველაზე მეტად მომწონს. ვფიქრობ, ასე სასარგებლო, გემრიელი და არომატული გამოდის. ჩემს არსენალში ათობით რეცეპტია, რომელიც ამას ადასტურებს. ბადრიჯანი ღუმელში ზუსტად ასეთია, რომელსაც ნებისმიერი წარმატებული შემთხვევისთვის ვამზადებ. ზოგადად, ბადრიჯანი ფარშით კლასიკური, ძალიან წარმატებული კომბინაციაა. ერთმანეთს იდეალურად ავსებს. თუ პიკანტურობისა და არომატისთვის ცოტა ნიორს დაუმატებთ, კულინარიულ შედევრს მიიღებთ. ამ პროდუქტებს სურნელოვანი ქინძი მოაყარეთ, პომიდვრის სოუსი მოასხით და ისიამოვნეთ!

როგორ გამოვაცხოთ გემრიელი ბადრიჯნის გარმონი ფარშით

ბადრიჯნის გარმონი ფარშით ნებისმიერს მოეწონება! იდეალური კერძია როგორც ოჯახურ ვახშამზე, ასევე დიდებულ წვეულებაზე. ყველას მისი გასინჯვა ენდომება. გამომცხვარი ბადრიჯანი ფარშით სუფრაზე პირდაპირ ფორმათი გაიტანეთ.

ინგრედიენტები:

  • 2 ბადრიჯანი
  • 2 ხახვი
  • 2 ს/კ პომიდვრის პასტა
  • დაფქული შავი წიწაკა გემოვნებით
  • 30 მლ მზესუმზირის ზეთი
  • 250 გ ძროხის ფარში
  • 4 კბილი ნიორი
  • მარილი გემოვნებით
  • ქინძი გემოვნებით

მომზადების წესი:

1. ბადრიჯანს ყუნწი მოაჭერით. ჯერ სიგრძეზე გაჭერით, შემდეგ კიდევ ორ ნაწილად. თითოეული ნაჭერი გარმონივით ჩაჭერით (ბოლომდე არა).

2. გარმონებს ცივი წყალი დაასხით და მარილი მოაყარეთ. 15 წუთით გააჩერეთ.

3. ხახვი და ნიორი წვრილად დაჭერით. ინგრედიენტები ფარშს დაუმატეთ, მარილი, წიწაკა და ქინძი დაუმატეთ.

4. ხორციანი შიგთავსით ბადრიჯნის გარმონი გაავსეთ.

5. პომიდვრის პასტა, მარილი, მზესუმზირის ზეთი და წყალი აურიეთ.

6. ბადრიჯანი ცეცხლგამძლე საცხობ ფორმაში ჩადეთ, მზა სოუსი მოასხით. 180 გრადუსზე 40 წუთით აცხვეთ.

საოცარია, რომ ასეთი ეფექტური კერძისთვის მხოლოდ მარტივი ინგრედიენტები დაგჭირდებათ. სიტყვაზე, ნებისმიერი ფარში შეგიძლიათ გამოიყენოთ: ძროხის, ღორის და ქათმის ხორცი. ზემოდან გახეხილი ყველი შეგიძლიათ მოაყაროთ. ასეთი კომბინაცია ბევრს მოსწონს.