გამომცხვარი ფარშირებული პომიდორი არაბულად. კერძი, რომელიც ჭკუიდან გადაგიყვანთ

0
395

წიწაკები ხშირად ამოგვივსია ფარშით, მაგრამ პომიდორი? ეს კერძი მეც ძალიან მეუცხოა, რადგან ადრე არ გამისინჯავს. მოვამზადე და პირველივე გასინჯვისას შემიყვარდა.

ეს კერძი ყოველთვის ამშვენებს ჩემს სადღესასწაულო მაგიდას.

ინგრედიენტები

  • 750გ ფარში
  • 2კგ პომიდორი
  • 1 გახეხილი ხახვი
  • 3 მწვანე წიწაკა
  • 2 წითელი წიწაკა
  • 1 სუფრის კოვზი პომიდვრის პასტა
  • მარილი და შავი წიწაკა გემოვნებით
  • ზირა

მომზადება

  1. ჯამში მოათავსეთ ხორცი, ხახვი, მარილი, შავი წიწაკა და ზირა.
  2. კარგად მოურიეთ.
  3. პომიდვრები ჩაჭერით 3 ადგილას (არა ბოლომდე).
  4. ჩაჭრილი ადგილები ამოავსეთ ფარშით.
  5. პომიდვრები გადაიტანეთ ცხიმიან ფორმაზე.
  6. ზეოდან მოათავსეთ წიწაკა, ისიც შეგიძილიათ ამოავსოთ ფარშით.
  7. პომიდვრის პასტა გახსენით 1 ჭიქა წყალიში და მოასხით კრეძს.
  8. გამოაცხვეთ 180 გრადუსზე 30 წუთი.
  9. შემდეგ 250 გრადუსზე 10 წუთი.

გემრიელად მიირთვით!

პასუხის გაცემა

გთხოვთ დაწერეთ კომენტარი!
გთხოვთ ჩაწეროთ თქვენი სახელი