ინგრედიენტები
- 3 ჭიქა თბილი წყალი
- 1/2 ჭიქა შაქარი
- 6 სუფრის კოვზი მცენარეული ზეთი
- 1 სუფრის კოვზი მარილი
- 2 სუფრის კოვზი საფუარი
- 2 კვერცხი
- 7-9 ჭიქა ფქვილი
მომზადება
- ჩაოთვლილი ინგრედიენტების შერევით მოამზადეთ ცომი. თუ საჭიროა დაუმატეთ ზეთიც.
- ცხიმიან ჯამში გადაიტანეთ ცომი და დაელოდეთ ამოფუებას, 15 წუთში ჩაზილეთ, 1 საათის განმავლობაში ყოველ 15 წუთში ჩაზილეთ.
- მიეცით ფუნთუშების ფორმა და 1 საათი დაელოდეთ მათ ამოფუებას. გამოაცხვეთ 180 გრადუსზე 20-25 წუთი.
სურვილისამებრ შეგიძლიათ დაუმატოთ ქიშმიში ან წვრილად დაჭრილი ვაშლი.
გემრიელად მიირთვით!