ჩემი ფავორიტი დესერტი, რომელიც არასოდეს არ მბეზრდება!
მისი მზადებისას სამზარეულოში საუცხოო არომატები ტრიალებს.
ინგრედიენტები კორჟისთვის
- 200მლ თაფლი
- 1 ჩაის კოვზი მარილი
- 5–600გ ფქვილი
- 200გ შაქარი
- 4 კვერცხი
- 2 სუფრის კოვზი კაკაო
ინგრედიენტები კრემისთვის
- 200გ ათქევფილი არაჟანი
- შაქარი
- 1 ლიმონის ცედრა
მომზადება
1.კაკაოს და ფქვილის გარდა ყველა ინგრედიენტები შეაერთეთ. გაალღვეთ თაფლი, ათქვიფეთ კვერცხი, ცალკე ცილა და ცალკე გული. მიღებული მასა თანაბრად გადაანაწილეთ 0,5ლ ქილებში.
2.ერთ ქილას დაუმატეთ კაკაო და 250გ ფქვილი, მეორეს დაუმატეთ დარჩენილი ფქვილი. უნდა მიიღოთ ორი კორჟი. გამოაცხეთ ღუმელში. 170 გრაადუსზე 30 წუთი.
3.გაჭერით კორჟი შუაზე, უნდა მიირღოთ 4 ცალი. 1 მუქი ქორჟი დაფხვენით. ააწყეთ ტორტი.
გემრიელად მიირთვით!