დესერტი, რომელშიც გაერთიანებულია გოგრა და ბეზე

597

ამერიკაში გოგრას კულინარიაში ძალიან ხშირად იყენებენ. მისი კონცენტრაცია ძალიან ფაფუკი და ჰაეროვანია. ხოლო მიღებული პროდუქტი კი პირში ლღვება.

ინგრედიენტები

  • გოგრა 1კგ
  • კვერცხი 4 ცალი
  • არაჟანი 200მლ
  • შაქარი 200გ
  • გამაფხვიერებელი 0,5 ჩაის კოვზი
  • ვანილი 2გ
  • კაკაო გემოვნებით

მომზადება

  1. გახეხეთ გოგრა.
  2. ათქვიფეთ 4 ცალი კვერცხი და 50გ შაქარი.
  3. დაუმატეთ არაჟანი, ფქვილი, ვანილი და გამაფხვიერებელი.
  4. გამოაცხეთ 180 გრადუსზე 30 წუთი.
  5. ათქვიფეთ 4 ცილა შაქართან ერთად. გამოაცხეთ ბეზეს ბურთულები 40 წუთი 100 გრადუსზე.
  6. დარჩენილი ცილის მასა წაუსვით კორჟს და გააფორმეთ ბეზით.

გემრიელად მიირთვით!