ამერიკაში გოგრას კულინარიაში ძალიან ხშირად იყენებენ. მისი კონცენტრაცია ძალიან ფაფუკი და ჰაეროვანია. ხოლო მიღებული პროდუქტი კი პირში ლღვება.
ინგრედიენტები
- გოგრა 1კგ
- კვერცხი 4 ცალი
- არაჟანი 200მლ
- შაქარი 200გ
- გამაფხვიერებელი 0,5 ჩაის კოვზი
- ვანილი 2გ
- კაკაო გემოვნებით
მომზადება
- გახეხეთ გოგრა.
- ათქვიფეთ 4 ცალი კვერცხი და 50გ შაქარი.
- დაუმატეთ არაჟანი, ფქვილი, ვანილი და გამაფხვიერებელი.
- გამოაცხეთ 180 გრადუსზე 30 წუთი.
- ათქვიფეთ 4 ცილა შაქართან ერთად. გამოაცხეთ ბეზეს ბურთულები 40 წუთი 100 გრადუსზე.
- დარჩენილი ცილის მასა წაუსვით კორჟს და გააფორმეთ ბეზით.
გემრიელად მიირთვით!