თურქეთში ეს კერძი სწრაფ კვებად ითვლება. ბალკ ეკმეკ – ასე ქვიამ ამ საოცარ ხემსს!
ინგრედიენტები
- სკუმბრია 2 ცალი
- პომიდორი 2 ცალი
- ხახვი 1 ცალი
- ლიმონის წვენი 3 სუფრის კოვზი
- ზეითუნის ზეთი 2 სუფრის კოვზი
- ლავაში 2 ცალი
- მარილი და წიწაკა გემოვნებით
მომზადება
1.ფილეს მოაყარეთ მარილი და წიწაკა, შეწვით ზეთში.
2.ზეთს დაუმატეთ ლიმონის წვენი და წაუსვით ლავაშს. ცენტრში მოათავსეთ პომიდორი, ხახვი და თევზი.
3.შეწვით ლავაში ტაფაზე.
გემრიელად მიირთვით!