ჰაეროვენი ბისკვიტი რომელიც არ ვარდება: გამოსდის ყველას

1242

მარტივი და ჰაეროვანი ბისკვიტის რეცეპტი.

ინგრედიენტები

  • ხორბლის ფქვილი 150გ
  • კვერცხი 5 ცალი
  • შაქარი 150გ

მომზადება

  1. ბისკვიტისთვის დაგჩირდებათ სამი ინგრედიენტი: ფქვილი, შაქარი და კვერცხი.
  2. ღრმა ჯამში მოათავსეთ კვერცხი.
  3. მოაყარეთ შაქარი და ათქვიფეთ მიქსერით. ჯერ დაიწყეთ დაბალი სიჩქარით, ხოლო შემდეგ გაზარდეთ.
  4. კვერცხი უნდა ათქვიფოთ მაქსიმალურად.
  5. ნელ-ნელა დაუმატეთ გაცრილი ფქვილი.
  6. მოამზადეთ გამოსაცხობი ფორმა.
  7. გაოსაცხობი ფორმა ამოფინეთ პერგამენტით და წაუსვით ზეთი (გვერდებს).
  8. ზეთით დამუშავებულ ფორმას მარტივად მიეკრობა პერგამენტი.
  9. ცომი გადაიტანეთ ფორმაში.
  10. გამოაცხვეთ 170 გრადუსზე 55 წუთი.
  11. გააგრილეთ ოთახის ტემპერატურაზე.
  12. სრულ გაგრილებას 6 საათი სჭირდება.

გემრიელად მიირთვით!