ძელეს დესერტების ნამდვილი ფანი ვარ, ამიტომაც მათ ძალიან ხშირად ვამზადებ.
ნაღების დესერტი საოცრად ნაზია, ჟოლო ძალიან უხდება. თქვენ შეგიძლიათ კენკრა და ხილი შეცვალოთ თქვენი გემოვნებით.
ინგრედიენტები
- ჟოლო 400გ
- ჟოლოს ჟელე 90გ
- ნაღები 500მლ
- შაქრის ფხვნილი 3 სუფრის კოვზი
- ჟელატინი 3 ჩაის კოვზი
- წყალი 460მლ
მომზადება
1.ჟელე გაალღვეთ 400მლ ცხელ წყალში და დაელოდეთ გაგრილებას. პატარა ჯამი შეახვიეთ პაკეტში. მოათავსეთ 300გ ჟოლო და მოასხით ჟელე. შეინახეთ მაცივარში 2 საათი.
2.ჟელატინი გაალღვეთ 60მლ წყალში, ათქვიფეთ მიქსერით 30% ნაღები შაქრის ფხვნილთან ერთად.
3.გამოსაცხობი ფორმა დაამუშავეთ. ჯამში არსებული ჟელე გადმოაბრუნეთ, მოათავსეთ ფორმაში.
4.მოასხით ნაღები და შეინახეთ მაცივარში 10 საათი.
გემრიელად მიირთვით!