ამ დესერტს ბებია ბავშვობაში ძალიან ხშირად გვიმზადებდა. ალუბლის ნამცხვარი ყოველ დღეს დღესასწაულოად აქცევს, ის ნამდვილად უგემრიელესი!
ინგრედიენტები
- არაჟანი 600გ
- შესქელებული რძე 370გ
- ლავაში 300გ
- ალუბალი 500გ
მომზადება
- არაჟანი ან ნაღები ათქვიფეთ მიქსერით მოხარშულ შედედებულ რძესთან ერთად.
- დაჭერით ლავაში, თითოეული ნაჭრის ბოლოს მოათავსეთ შიგთავსი და გაადაახვიეთ.
- ეს ხვეულები მოათავსეთ კრემიან ფორმაში დაა ააწეთ დესერტი.
- შეინახეთ მაცივარში 12 საათი.
გემრიელად მიირთვით!