სახლში მომზადებული შოკოლადის კანფეტები ნიგვზით

677

ერთადერთი პროდუქტი, რომელსაც შოკოლადის გემოს გასაუმჯობესებლად ბიყენებ – ნიგოზი. შეგიძლიათ დაუმატოთ მშრალი ხილი და ცუკატები. აუცილებლად მიაქციეთ შოკოლადის ხარისხს დიდი ყურადღება, ის აუცილებლად უნდა იყოს ნატურალური.

ინგრედიენტები

  • შედედებული რძე 400გ
  • შავი შოკოლადი 200გ
  • რძიანი შოკოლადი 100გ
  • ნიგოზი

მომზადება

1.დააქუცმაცეთ შოკოლადი დანით. ჩაასხით შედედებული რძე ქვაბში, დაუმატეთ შოკოლადი და მოათავსეთ დაბალ ცეცხლზე.

2.განუწყვეტლივ ურიეთ ნიჩბით. გადმოიტანეთ ცეცხლიდან და დაუმატეთ დაჭრილი ნიგოზი. მოურიეთ.

3.ფორმის ნაცვლად შეგიძლიათ გამოიყენოთ რზის შეფუთვა. კარგად გარეცხთ. ამოავსეთ ფორმა შოკოლადი სმასისთ.

4შეინახეთ მაცივარში 1-1,5 საათი. გაგრილების შემდეგ შეგიძლიათ დაჭრათ.

გემრიელად მიირთვით!