ინგრედიენტები
- 200გ შავი შოკოლადი
- 115გ კარაქი
- 200გ შაქარი
- 3 კვერცხი
- 80გ ფქვილი
- 20გ კაკაო
- მარილი
- ვანილი
- შაქრის ფხვნილი
მომზადება
1.დააქუცამცეთ შოკოლადი, მოათავსეთ ჯამში და გაალღვეთ.
2.დაუმატეთ კარაქი და გაალღვეთ.
3.ათქვიფეთ შაქარი და კვერცხი. დაუმატეთ მარილი და ვანილი, მოურიეთ.
4.კვერცხის მასას დაუმატეთ შოკოლადი და მოურიეთ.
5.დაუმატეთ გაცრილი ფქვილი და კაკაო.
6.მოურიეთ, რათა მიიღოთ არაჟნის კონცენტრაციის მასა.
7.ჩაასხით გამოსაცხობ ფორმაში.
8.გამოაცხეთ 180 გრადუსზე 25 – 30 წუთი.
9.გააგრილეთ.
10.რათა დაჭრისას დანას არ მიეკროს დესერტი, ის უნდა გააცხელოთ ცხელ წყალში.
გემრიელად მიირთვით!