სამარხვო კორჟიკები – გამორჩეული რეცეპტი!

935

სამარხვო საფუარიანი ცომისგან მომზადებული კორჟიკები უგემრიელესია!

песочные пирожные технология приготовления

გადავწყვიტე ჩემს ორგანიზმში გლუკოზის მარაგი შევავსო. ამიტომაც მოვამზადე ეს კორჟები.

ინგრედიენტები

  • 6 სუფრის კოვზი არაჟანი
  • 50გ საფუარი
  • 350გ ფქვილი
  • 200გ კარაქი
  • 100გ დაქუცმაცებული ნიგოზი
  • 100გ შაქარი
  • 50მლ წყალი

მომზადება

1.აიღეთ ღრმა ჯამი, მოათავსეთ არაჟანი და საფუარი. მიღებულ მასას დაუმატეთ გაცრილი ფქვილი და კარაქი. მასამოზილეთ ხელით.

песочные пирожные рецепт

2.მზა ცომი დაამრგვალეთ, დააფარეთ პაკეტი და მოათავსეთ მაცივარში 10-12 წუთი.

песочные пирожные как в детстве

3.გაგრილებული ცომი გააბრტყელეთ.

ამოჭერით სასურველ ფორმებზე.

пирожные песочные коржики

4.ამოჭრილი ცომს დააპკურეთ წყალი, ამოავლეთ შაქრისა და ნიგვზის მასასში.

გამოაცხეთ 160 გრადუსზე 25 წუთი.

песочные коржики на сметане

გემრიელად მიირთვით!

как испечь песочные коржики