რატომ იყო ბებიის მომზადებული ჩაი ყოველთვის განსხვავებულად გემრიელი

637

ზაფხულის არდადაგებს ძალიან ხშირად ვატარებდი ბებოსთან. ბევრს ვთამაშობდით, ვუყურებდით სერიალებს და ვსვა,დით უეგემრიელეს ჩაის.

ეს გემო და არომატი დღემდე მახსოვს. 25 წლის შემდეგ გავარკვია თუ რაშია ამ ჩაის საიდუმლო.

აღმოჩნდა, რომ ჩაიდანში ბებია ჩაის ფოთლებთან ერთად ყრიდა ცოტა სოდას. მაშინ ითვლებოდა, რომ ჩაის მთლიანი გემო სოდის დამსახურებით იხსნებოდა. ამ მეთოდით მომზადებული ჩაის საოცარი ფერია.

როგორ მოვამზადოთ ჩაი ბებიის რეცეპტით

1.დასაწყისისთვის აადუღეთ წყალი და გააცხელე ჩაის დასაყენებელი ჩაიდანი.

2.დაუმატეთ 2 სუფრის კოვზი შავი ჩაი, შაქარი და სოდა.

3.დაასხით ცხელი წყალი, დააფარეთ თავსაფარი და დაელოდეთ 5 წუთი.

გემრიელად მიირთვით!