გოგრის ნამცხვარი ძალიან სასარგებლო და გემრიელი დესერტია. მისი მომზადება უმარტივესად და უსწრაფესად შეიძლება!
ინგრედიენტები
- გოგრა 250გ
- ნიგოზი 100გ
- ფორთოხლის ქერქი 20გ
- კვერცხი 4 ცალი
- შაქარი 150გ
- ხორბლის ფქვილი 150გ
- გამაფხვიერებელი 10გ
- ვანილი
მომზადება
1.დააქუცმაცეთ ნიგოზი და ფორთოხლის ქერქი. გახეხეთ გოგრა.
2.განაცალკევეთ ცილა და გული. გული ათქვიფეთ ვანილთან და ნახევარ შაართან ერთად.
3.ნიგოზის მასას დაუმატეთ ნიგოზი ფორთოხლის ქერქი, გოგრა, ფქვილი და გამაფხვიერებელი.
4.ათქვიფეთ ცილა დარჩენილ შაქართან ერთად. მიღებული ფრთხილად გადაურიეთ დანარჩენ ინგრედიენტებს.
5.გამოაცხეთ 180 გრადუსზე 1 საათი.
გემრიელად მიირთვით!