ამ დანამატის წყალობით, სოკოს სუპი გახდება საოცრად არომატული

672

სწორად მომზადებული სოკოს სუპი ნაღებით – ნამდვილი ხელოვნების ნიმუშია. ზალიან გემრიელია დამიჯერეთ! მაგრამ ყველა დიასახლისმა ამ კერძის სწორად მომზადება არიცის, ამიტომაც ბევრი შეცდომები და უზუსტობები იჩენს თავს.

მოდით ამ კერძის სწორად მომზადება ვისწავლოთ!

ინგრედიენტები

  • გამომშრალი ტყის სოკო
  • 100გ გაყინული ქამა სოკო
  • საქონლის ბულიონი
  • ხახვი
  • სტაფილო
  • 1 კბილი ნიორი
  • 50გ კარაქი
  • 2 სუფრის კოვზი ზეითუნის ზეთი
  • 0,5 ჭიქა წიწიბურა
  • მარილი და წიწაკა გემოვნებით
  • მწვანილი გემოვნებით
  • ნაღები

მომზადება

1.სოკოს დაასხით ცხელი წყალი რამდენიმე საათით. 3 საათი იქნება კარგი დრო. ეს სითხე მოგვცემს კარგი არომატის გარანტს. ზოგ დიასახლისს ამ სიტხის გამოყენების ეშინია, მაგრამ მე გირჩევთ, რომ ეს სითხე უბრალოდ გამოწუროთ.

2.გახეხეთ სტაფილო, წვრილად დაჭერით ხახვი და დაჭყლიტეთ ნიორი. შეწვით ზეთში. დაუმატეთ გაყინული სოკო და შეწვით ტაფაზე რამდენიმე წუთი.

3.ადუღებულ ბულიონს დაუმატეთ კარტოფილი, გამომშრალი სოკო და შემწვარი ბოსტნეული. მიიყვანეთ დუღილამდე და მოხარშეთ 15 წუთი.

4.დაუმატეთ წიწიბურა.

5.მოაყარეთ მარილი და მოხარშეთ წიწიბურის მომზადებამდე. დაუმატეთ მწვანილი.

6.ბოლოს დაუმატეთ ნაღები.

ამ მეთოდით მომზადებული სუპი ნამდვილად უგემრიელესია!

გემრიელად მიირთვით!