ტორტი “ჩიტის რძე” ნაღებზე

0
118

ტორტი “ჩიტის რძე” – ეს კლასკიური საკონდიტრო შედევრია. 70-იან წლებში ეს დესერტი მოსკოვში შეიქმნა. სუფლე, კორჟი, და შოკოლადი მინანქრაი, სწორედ ეს სმი კომპონენტი ქმნის შედევრს.

торт «Птичье молоко» на сливках

ინგრედიენტები

  • შაქარი 150გ
  • კვერცხი 4 ცალი
  • ხორბლის ფქვილი 200გ
  • კაკო 2 სუფრის კოვზი
  •  გამაფხვიერებელი 1 სუფრის კოვზი
  • ნაღები 30მლ
  • შავი შოკოლადი 200გ

მომზადება

1.ათქვიფეთ შაქარი და კვერცხი. დაუმატეთ ფქვილი, კაკაო და გამაფხვიერებელი. მშრალი ინგრედიენტები კარგად შეურიეთ კვერცხის მასას.

2.გამოსაცხობ ფორმაში ჩააფინეთ ქაღალდი და ჩაასხით ცომი. გამოაცხეთ 180 გრადუსზე 30 წუთი.

тесто для бисквита

3.ნაღებიათქვიფეთ აქაფებამდე. მზა ბისკვიტი ხის წკირით დაჩხვლიტეთ და მოასხით ცოტა რძე. ზემოდან დააფარეთ ნაღების ათქვეფილი ფენა და მოათავსეთ მაცივარში 1 საათი.

бисквит со сливками

4.გაალღვეთ შოკოლადი და მოასხით.

გემრიელად მიირთვით!

პასუხის გაცემა

გთხოვთ დაწერეთ კომენტარი!
გთხოვთ ჩაწეროთ თქვენი სახელი