ტორტი “მონასტრის ქოხი” ცხობის გარეშე

683

ამ დესერტს ბებია ბავშვობაში ძალიან ხშირად გვიმზადებდა. ალუბლის ნამცხვარი ყოველ დღეს დღესასწაულოად აქცევს, ის ნამდვილად უგემრიელესი!

ინგრედიენტები

  • არაჟანი 600გ
  • შესქელებული რძე 370გ
  • ლავაში 300გ
  • ალუბალი 500გ

მომზადება

  1. არაჟანი ან ნაღები ათქვიფეთ მიქსერით მოხარშულ შედედებულ რძესთან ერთად.
  2. დაჭერით ლავაში, თითოეული ნაჭრის ბოლოს მოათავსეთ შიგთავსი და გაადაახვიეთ.
  3. ეს ხვეულები მოათავსეთ კრემიან ფორმაში დაა ააწეთ დესერტი.
  4. შეინახეთ მაცივარში 12 საათი.

გემრიელად მიირთვით!