ოჯახური, ქართული სამზარეულოს მშვენება

2010

ინგრედიენტები

  • ღორის ხორცი (კისერი) 250გ
  • კარტოფილი 50გ
  • ხახვი 1 ცალი
  • ნიორი 90მლ
  • მცენარეული ზეთი 90გ
  • პომიდორი
  • ბაზილიკი და კამა

მომზადება

  1. გაასუფთავეთ ნიორი. კარტოფილი გათალეთ და დაჭერით. დააქუცმაცეთ მწვანილი. დაჭერით ღორის ხორციც. ცხელ ტაფას მოასხით ზეთი.
  2. შეწვით ხორცი ტაფაზე. მრგვლად დაჭერით ხახვი. ხორცს მოაყარეთ ხახვი.
  3. კარტოფილი შეწვით ფრიტურში, მოაყარეთ მარილი და დაუმატეთ ტაფაზე არსებულ მასას. კარგად მოურიეთ. დაჭერით ნიორი წვრილად.
  4. ტაფაზე არსებულ მასას მოაყარეთ ნიორი, მწვანილი და სანელებლები.
  5. მოაყარეთ პომიდორი და მოურიეთ.

გემრიელად მიირთვით!