მან პომიდვრის პასტას დაუმატა რამდენიმე კვერცხი – გამოვიდა მსოფლიოში ყველაზე გემრიელი საუზმე

989

მოგბეზრდათ სტანდარტული საუზმეები? მაშინ ეს რეცეპტი აუცილებლად მოგეწონებათ. შაკშუკა ძალიან უხდება ებრაული სამზარეულოს სიამაყეს, რადგან ამ კერძის გემოს დავიწყება შეუძლებელია.

შაკშუკა – ეს არის კვერცხი, რომელიც მომზადებულია მწარე სოუსში. ეს კერძი შეგიძლიათ გააუმჯობესოთ თქვენი გემოვნებით.

ინგრედიენტები

  • 8 კვერცხი
  • 2 ხახვი
  • ნახევარი ნიორი
  • პომიდორი
  • პომიდვრის პასტა
  • მცენარეული ზეთი
  • წიწაკა
  • მარილი

მომზადება

1.დაჭერით ხახვი. მოთუშეთ მცენარეულ ზეთში.

2.დააქუცმაცეთ პომიდორი, მოაყარეთ მარილი და წიწაკა. მოასხით პომიდვრის პასტა, გადაიტანეთ ტაფაზე ხახვთან.

3.ტაფას დააფარეთ თავსაფარი და მოთუშეთ მასში არსებული მასა რამდენიმე წუთი.

4.როცა პომიდვრის და ხახვის მასა შესქელდება, სითხე ამოშრება, დაუმატეთ კვერცხი.

5.როცა კვერცხი შეიწვება, გადმოიტანეთ თეფშზე.

ამ კერძის გაუმჯობესება თქვენი გემოვნებით უმარტივესად შეგიძლიათ.

გემრიელად მიირთვით!