მადისაღმძვრელი და ნოყიერი სენდვიჩი ნამდვილი გურმანებისთვის. ასეთ გენიალურ იდეას მე ჯერ არ შევხვედრილვარ!

719

სენდვიჩები – ეს ყველასათვის საყვარელი საკვებია, ამიტომაც მისი ყველა გემოვნებაზე მორგებულ ვარიაცია არსებობს. ჩემი იდეა, რომელსაც დღეს მე შემოგთავაზებთ ზოგს უცნაური გონია. მაგრამ ამ კერძის დაგემოვნების შემდეგ, თქვენი აზრი შეიცვლება. ამ არომატის სიტყვებით გადმოცემა შეუძლებელია. ამ სენდვიჩინ მომზადება ნაბისმიერი შიგთავსით შეიძლება. ჩვენ გთავაზობთ უნივერსალურ რეცეპტს.

სედვიჩი მთლიანი პურისგან

1.პირველ რიგში, პურს მოაშორეთ ზედა ქერქი და ამოიღეთ გული, როგორც ფოტოზეა.

2.პირველი ფენა – ძეხვი, მოასხით კეჩუპი ან მაიონეზი.

3.შემდეგ ფენად გადაანაწილეთ ხახვის რგოლები.

4.შემდეგი ფენა – პურის გული, მოასხით მდოგვი.

5.თუ მწარე კერძები გიყვართ, მაშინ მოაყარეთ წიწაკა. მე ძალიან მიყვარს ძეხვი, ამიტომაც დამატებითი ფენისგან უარს ნამდვილად არ ვიტყვი.

6.მოასხით კეჩუპი და მოაყარეთ კომბოსტო.

7.გადაანაწილეთ პომიდორი და ყველი.

8.ბოლო ფენა – ინდაურის ხორცი, მოასხით სოუსი გემოვნებით.

9.ზემოდან დააფარეთ პურის თავი და შეფუთეთ ფოლგით. გამოაცხვეთ 150 გრადუსზე 30 წუთი.

10.ასე გამოიყურება 10 ფენიანი სენდვიჩი. გემრიელად მიირთვით!

ასეთი სენდვიჩი მარტივად დაანაყრებს თქვენ მეგობრებს. ის გამოდის ძალიან გემრიელი და არომატული.