თევზი ფრანგულად ღუმელში

895

ამ კერძისთვის ინგრადიენტები საოცრად არის შეხამებული ერთმანეთს.

თევზი ფრანგულად პომიდორთან ერთად – ძალიან სასარგებლო ვახშამია!

ღურკანას გარდა სხვა სახეობის თევზის გამოყენებაც შეგიძლიათ.

ინგრედიენტები

  • ღურკანა 350გ
  • პომიდორი 1 ცალი
  • ყველი 70გ
  • არაჟანი 3 სუფრის კოვზი
  • მაიონეზი 3 სუფრის კოვზი
  • მარილი გემოვნებით
  • შავი დაფქული წიწაკა გემოვნებით
  • სანელებლები თევზისთვის გემოვნებით

მომზადება

1.დაჭერით თევზი. მოაყარეთ მარილი, წიწაკა და სანელებლები. მოასხით არაჟანი და მაიონეზი.

2.დაჭერით პომიდორი და გადაანაწილეთ თევზზე, მოაყარეთ მარილი. ზემოდან მოაყარეთ გახეხეილი ყველი.

3.გამოაცხეთ 180 გრადუსზე 40-50 წუთი.

გემრიელად მიირთვით!