დამარინადებული ღორის ხორცი ვაშლით

1112

ღორის ხორცი, გამომცხვარი ვაშლთან და ლორთან ერთად, ნებისმიერი სუფრის სამშვენისი გახდება.

ვაშლი და ღვინო ხორცს საოცარ არომატს სძენს, ხოლო ლორის მეშვეობით ის უფრო ნაზი და რბილია. მარტიცი, საკმაოდ სწრაფი, მგრამ ძალიან გემრიელი და ორიგინალური კერძი.

დამარინადებული ღორის ხორცი

ინგრედიენტები

  • 900გ ღორის ხორცი
  • 1 მწვანე ვაშლი
  • ლორი გემოვნებით
  • 70მლ თეთრი მშრალი ღვინო
  • 1 სუფრის კოვზი შავი წიწაკის მარცვალი
  • მარილი გემოვენბით
  • ზეითუნის ზეთი გემოვნებით

მომზადება

1.ხორცის ნაჭერი ჭაჭერით ისე, რომ დანა ძირამდე არ მიიტანოთ.

2.ვაშლი და ლორი დაჭერით წვრილად და გრძლად.

3.ხორცის თითოეულ ჭრილში მოათავსეთ ლორის და ვაშლის ნაჭერბი.

4.ხორცის ჭრლილები ხის წკირებით გაამაგრეთ.

5.ხორცი მოათვსეთ გამოსაცხობ ფორმაში. მოასხით ზეითუნის ზეთი. მოაყარეთ მარილი და წიწაკა გემოვნებით.

6.გამოაცხვეთ 200 გრადუსზე 45 წუთი.

7.დროის გასვლის შემდეგ ხორცს მოასხით ღვინო და დამატებით გამოაცხვეთ 15-20 წუთი ფოლგის ქვეშ.

8.ხორცი გამოიღეთ ღუმელიდან და მოაშორეთ წკირები.

9.გემრიელად მიირთვით!

სხადეთ და მომზადეთ ეს უგემრიელესი კერძი. მჯერა, რომ თქვენ ყველაფერი გამოგივათ.