გაინტერესებთ, რატომ უნდა შევწვათ ძეხვი დაგემოვნებამდე?

626

ძეხი თხევად ცომში, უბრალოდ საუკეთესო გამოსავალია მაშინ, როცა გვეჩქარება.გემირლი, სწრაფი, არომატული და ნოყიერი. ეს ამ კერძის მახასიათებლებია!

ამ ხრაშუნა კერძის მომზადება 10 წუთში შეგიძლიათ!

ინგრედიენტები

  • 400გ მოხარშული ძეხვი
  • 1 კვერცხი
  • 5 სუფრის კოვზი რძე
  • 2 სუფრის კოვზი მაიონეზი
  • მარილი გემოვნებით
  • 2 სუფრის კოვზი ფქვილი
  • მცენარეული ზეთი

მომზადება

1.დაჭერით ძეხვი.

2.დავიწყოთ ცომის მომზადება. აიღეთ ღრმა ჯამი, მოათავსეთ კვერცხი, რძე და მაიონეზი. კარგად მოურიეთ ინგრედიენტებს, დაუმატეთ ფქვილი და მარილი.

ისევ მოურიეთ ინგრედიენტებს. უნდა მიიღოთ შეკრული მასა.

3.გააცხელეთ ზეთი, ამავლეთ ძეხვი მასში და შეწვით ზეთში.

4.შეწვით თითოეული მხრიდან 2-3 წუთი.

გემრიელად მიირთვით!