ამ სტატიის წაკითხვის შემდეგ, კომბოსტოს აღარ მოთუშავთ…

664

კომბოსტო ვიტამინების ულევი წყაროა, ამავდროულად ძალიან გემრიელია.

სალათებისთვის მე მას ხშირად ვიყენებ.

ამ სტატიაში, ჩვენ ბოსტნეულს არ შევწვავთ, არამედ გამოვაცხობთ.

უმარტივესია!

ინგრედიენტები

  • ნახევარი კომბოსტო
  • 1 ხახვუ
  • სანელებლები
  • 1 სუფრის კოვზი სოიოს სოუსი
  • 1 სუფრის კოვზი ლიმონის წვენი
  • 2-3 სუფრის კოვზი მცენარეული ზეთი
  • მარილი გემოვნებით

მომზადება

1.გაასუფთავეთ და დაჭერით კომბოსტო.

2.გაასუფთავეთ და წვრილად დაჭერით ხახვი.

3.კომბოსტოს მოაყარეთ ხახვი და სანელებლები.

4.გადაიტანეთ საცხობ ფორმაში.

5.მოასხით ზეთი, სოუსი და მოურიეთ.

6.გამოაცხეთ 190 გრადუსზე.

7.მისი სრული მომზადებისთვის საჭიროა 20 წუთი.

8.საზაფხულო კომბოსტოსთვის საჭიროა 20-30 წუთი, ხოლო მაგარი კომბოსტოსთვის 30-40 წუთი.

9.გამორთულ ღუმელში დატოვეთ 5-10 წუთი.

10. გემრიელად მიირთვით!